Corona
 
IMG_20170201_171027631
 
Särskilda tider med corona kräver särskilda åtgärder och vi behöver alla hjälpas åt att skydda varandra. Därför vill jag att du som har minsta förkylningssymptom eller luftvägsbesvär INTE kommer till kurs eller privatträning, se allmänna råd nedan. Kontakta mig om du varit hemma, helst via sms på 070-6763029, så vi via telefon kan boka in en tid för att ta igen det du evt missar. Jag kommer också efter varje kurstillfälle maila en beskrivning av vad vi gjort så du kan hänga med.
 
Jag har anpassat kursen så ni håller avstånd till varandra i lokalen och det fungerar mycket bra på de kurser som nu redan går. Det finns tvålm vatten och handsprit så tvätta händerna innan du tar plats med din hund i lokalen. Tänk på att inte ta i ditt ansikte då det nästan är oundvikligt att flera tar i dörrhandtag och liknande.
 
Detta gäller tillsvidare och jag håller koll på uppdateringar och rekommendationer från folkhälsomyndigheten.
 
Allmänna råd:
* Stanna hemma om du har symptom som hosta, feber, andningssvårigheter, huvudvärk, snuva, muskel- och ledvärk och tills du haft två symptomfria dygn.
* Tvätta händerna ofta, med tvål och varm vatten och under minst 20 sek. Handsprit är ett alternativ om möjlighet till handtvätt saknas.
* Hosta och nys i armvecket
* Undvik att röra ögon, näsa och mun
 
Vid frågor om covid -19 ring 113 113 eller läs mer på Folkhälsomyndighetens sida som uppdateras regelbundet: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/
 
Tack för att du vill vara rädd om dig och andra!
 
Annelie