TAGteach

Jobbar du med människor? Har du medmänniskor?

Då är du varmt välkommen på TAGteach med Eva Bertilsson från Carpe momentum - det här är kursen för dig!

To 29/11: Föreläsning om TAGteach - för vem, vad är det, hur gör vi? 

Fre-sö 30/11-2/12: Certifieringskurs steg 1

 

24175075_1951048785144545_4357117585897029632_n

 

TAGteach är en framgångsrik metod för ett mycket effektivt lärande för människor. Genom att i små steg vägleda eleven får vi hen att lyckas med lära in nya motoriska färdigheter på den detaljnivå vi väljer! Lärare och elev har fullt fokus och samarbetar med motivationen på topp. Idrottsutövare och banktjänstemän, djurtränare och musikelever, läkarstudenter och barn med autism – TAGteach ger verktyg som underlättar lärandet för alla! TAGteach möjliggör precision, borsta tänderna för det lilla barnet, sätta foten rätt i marken för höjdhopparen, hålla ramen för danspartners, effektivt skrivbordsarbete för kontorstjänstemannen, hålla händerna stilla för djurtränaren - möjligheterna till noggrann och snabb inlärning är oändliga med kunskap om TAGteach.

 

Välkommen på fredagsföreläsning för att lära dig mer om TAGteach - för vem, vad, hur? Och redan nästa morgon är du välkommen som vill ha ännu mer kunskap genom att delta i en workshop där vi tränar i praktiken!

 

Förslag till boende:

* Linköpings City hotell och vandrarhem, www.lvh.se (bredvid centret) utan hund
* Scandic har tre hotell i Linköping där en kan bo med hund

Vi arrangerar detta i samarbete med Eva och anmälan sker via carpemomentums hemsida. Klicka på länken för att komma till information och anmälan!