Corona
 
IMG_20170201_171027631
 
Uppdatering 30/9-21
 
För närvarande behåller vi våra begränsningar till en person per valp när vi är inomhus, säkerheten för våra kunder är vår högsta prioritet.
 
Vid de tillfällen vi kommer vara ute  en stund är ni välkomna att komma fler per hund. Ni får gärna komma varannan gång elr liknande på kursen. Vi har alla övningar och teori tillgängliga online på vår lärplattform så evt familj som behöver stanna hemma kan ta del av vad vi gör på kursen.
 
/Annelie och Megan
 
 
________******_____________________________________________
 
OBS: Vi är rädda om varandra. En person/hund på kursen, minst 4 m mellan ekipagen, noggrann handhygien för att minska smittspridning.
 
Särskilda tider med corona kräver särskilda åtgärder och vi behöver alla hjälpas åt att skydda varandra. Därför vill jag att du som har minsta förkylningssymptom eller luftvägsbesvär INTE kommer till kurs eller privatträning, se allmänna råd nedan. Jag kommer efter varje kurstillfälle maila en beskrivning av vad vi gjort så du kan hänga med. Vid behov ses vi e ök och går igenom de övningar du missat.
 
Jag har anpassat kursen så ni håller ca 4 avstånd till varandra i lokalen och det fungerar mycket bra på de kurser som nu redan går. Det finns tvål, vatten och handsprit så tvätta händerna innan du tar plats med din hund i lokalen. Tänk på att inte ta i ditt ansikte då det nästan är oundvikligt att flera tar i dörrhandtag och liknande.
 
Detta gäller tillsvidare och jag håller koll på uppdateringar och rekommendationer från folkhälsomyndigheten.
 
Allmänna råd:
* Stanna hemma om du har symptom som hosta, feber, andningssvårigheter, huvudvärk, snuva, muskel- och ledvärk och tills du haft två symptomfria dygn.
* Tvätta händerna ofta, med tvål och varm vatten och under minst 20 sek. Handsprit är ett alternativ om möjlighet till handtvätt saknas.
* Hosta och nys i armvecket
* Undvik att röra ögon, näsa och mun
 
Vid frågor om covid -19 ring 113 113 eller läs mer på Folkhälsomyndighetens sida som uppdateras regelbundet: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/
 
Tack för att du vill vara rädd om dig och andra!
 
Annelie